houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Sleutel-op-de-deur Open Bebouwing

Bent u al een hele tijd op zoek naar een geschikte aannemer voor een sleutel-op-de-deur villa?
historiek

Een open bebouwing: de voordelen

Bij een open bebouwing geniet u van extra ruimte rondom de woning. Dat wil zeggen dat u aan vier zijden ramen en deuren kan plaatsen. Qua indeling en uitzicht heeft u dus meer architecturale vrijheden. Bovendien is het makkelijker om later uw woning uit te breiden.

Nog een voordeel van een open sleutel-op-de-deur bebouwing is dat u bent afgezonderd van buren. Contactgeluiden via aanpalende muren zijn er dus niet. Bij een open bebouwing geniet u van meer rust.

Onze realisaties

Benieuw welke open bebouwingen met een sleutel-op-de-deur afwerking Ecohuis reeds verwezenlijkt heeft? Kijk dan even op onze portfoliopagina. Hier ontdekt u een heleboel voorbeeldwoningen die als inspiratie kunnen dienen. Maar vergeet niet dat ook een eigen, gepersonaliseerd ontwerp mogelijk is.

Vrijblijvende afspraak

Realiseer uw open sleutel-op-de-deur droomhuis met Ecohuis. Maak snel een afspraak via onze contactpagina. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden en onze aanpak, waarna u een op maat gemaakte offerte krijgt. Deze offerte is trouwens geheel vrijblijvend.

Laatste nieuws

Wonen 2018

27 januari 2018

Wonen 2018

Vanaf 27 januari gaat de 2e editie bouw- en interieurberus 'Wonen' van start! Heeft u concrete bouwplannen, bent u nog...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis