Goeiemorgen,

heb je ook bouwplannen?
Laat je aangenaam verrassen door houtskeletbouw!

Een houtskeletwoning bouwen met Ecohuis:

Zorgeloos, natuurlijk, snel & energiezuinig voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding

Onze missie

Ecohuis wil je begeleiden naar jouw ultieme droom, namelijk het bouwen van een energiezuinige, kwalitatief hoogstaande houtskeletwoning. Wij bieden je een zorgeloos, betaalbaar bouwtraject volledig uitgewerkt op jouw maat.

Onze ambassadeurs

Leer Ecohuis kennen op een van onze events

Nieuws

  • INTERVIEW REFERENTIE VAN DEN BERGHE – WELLENS

    ‘Nu zijn we bijna één jaar verder sinds de oplevering… en ik kan zeggen dat we er alle 5 énorm graag wonen! Eigenlijk hebben we nog nooit ergens zo graag gewoond…’ Hallo, mijn naam is Raf Van den Berghe en ik ben getrouwd met Inneke...

    Lees meer
  • Wat zijn de 3 belangrijkste redenen waarom mensen bouwen?

    Waarom bouwen mensen een woning? Het antwoord op deze vraag heeft voor ieder van ons een andere invulling. Een rode lijn door de verschillende mogelijkheden is er alvast wel. Op één of andere manier streven we allemaal een droom na, en is “geluk” (of het...

    Lees meer

Tijdens de feestdagen zullen onze kantoren gesloten zijn van 22 december tem 6 januari. Uiteraard blijven wij steeds bereikbaar op ons algemeen nummer: 014 47 03 03.
Sluiten.

Bij Ecohuis Houtskeletbouw zijn we steeds op zoek naar collega’s om ons team te versterken! Check HIER al onze vacatures!
Sluiten.

Kom naar een van onze evenementen