Houtskeletbouw winddicht

Hoewel we gespecialiseerd zijn in sleutel op de deur woningen, kan je ook voor een casco houtskeletwoning bij ons terecht.

Wat is Casco?

Een casco houtskeletwoning is wind- en waterdicht. Dat wil zeggen dat de ruwbouw, inclusief ramen, buitendeuren en dak wordt opgeleverd. De binnenafwerking is niet inbegrepen. Sanitair, ventilatie, elektriciteit, verwarming, vloeren, binnendeuren, badkamer, keuken, … zijn dus voor je eigen rekening.

Waarom casco bouwen

Casco een houtskeletwoning bouwen is erg interessant voor bouwers die zelf een deel van de afwerking willen doen. De tijdspannen van een casco woning naar een volledig afgewerkt huis duurt wel wat langer. Je staat er namelijk grotendeels alleen voor. Als je bepaalde aspecten van de binnenafwerking uitbesteedt, is een goede planning nodig. Uiteraard blijven wij steeds ter beschikking voor eventuele vragen en verdere begeleiding.

Casco à la carte

Het is perfect mogelijk om een ‘casco à la carte’ formule te gebruiken. Hierbij zorgen wij voor een compleet afgewerkte houtskeletwoning, waarbij je zelf bepaalde werken uitvoert. Heb je ervaring met sanitair? Dan kan je dit onderdeel zelf doen. Op deze manier biedt onze bouwmethode enorm veel flexibiliteit.

Vraag uw ideeënboek aan:

Kom naar een van onze evenementen