Troeven

 

Dankzij de jarenlange ervaring van de vakmensen van Ecohuis kunnen wij je garanderen dat jouw woning volgens de houtskeletbouw-kunst wordt gebouwd en opgeleverd, en dat met een integraal en hoogstaand kwaliteitssysteem, onberispelijk en binnen de 5-6 maanden. We streven ernaar onze woningen milieuvriendelijk te bouwen op een economische, budgetvriendelijke en realistische manier.

Ecohuis kantoor logo

Waarom Ecohuis?

Icoon kwaliteit

Hoogstaande kwaliteit

Kwaliteit betekent bij Ecohuis veel meer dan enkel het gebruiken van kwaliteitsmaterialen. Niet alleen het geleverde product moet van hoge kwaliteit zijn maar het hele proces (van eerste gesprek tot na-service) moet beantwoorden aan de door onszelf opgelegde normen.

Drie-dubbele isolatie – s-28 woning

Ecohuis kiest voor een driedubbele isolatie. Door onze specifieke bouwtechniek kunnen wij jouw woning optimaal isoleren en jouw toekomstige energierekeningen tot een minimum beperken. Een gemiddeld Ecohuis behaalt een S-peil (warmteverlies naar buiten) van 28 of lager

Icoon Issolatie
Icoon Ecologisch

Energiezuinig en ecologisch bouwen

Hoge isolatiewaarde en het gebruik van hernieuwbare energie zorgt voor een minimumuitstoot CO². Hiernaast dragen we bij tot een leefbaarder klimaat door het extreem lage energieverbruik. Bouwen van houtskeletwoningen beperkt de roofbouw op onze planeet. Ecohuis werkt met milieuvriendelijke natuurgipsplaten van Gyproc. Ook is de isolatie volledig recycleerbaar.

Economisch bouwen

De energiekost in onze woningen bedraagt op zijn minst maar de helft van een “traditionele” woning. Reken maar even uit wat dit op lange termijn betekent. Hiernaast bespaar je door de korte bouwtijd van een Ecohuis-woning in de doorgaans dubbele huurkost. Een Ecohuiswoning is een topproduct van topkwaliteit aan een concurrentiële en betaalbare prijs.

Icoon Spaarvarken
Icoon prijs

Correcte en vaste prijzen

Vaak proberen een aantal bouwfirma’s eerst een goedkope (en onvolledige) offerte voor te leggen waarbij later extra kosten komen kijken. Door onze manier van werken, de uitvoerige planbespreking, die het contract voorafgaat, welke noodzakelijk is om de snelheid van uitvoering te garanderen, zijn bij Ecohuis onverwachte meerwerken onmogelijk. De contractprijs is het bedrag dat op het einde van de werken dient betaald te zijn.

Nazorg en service

Ook na oplevering kan je op het Ecohuis-team rekenen. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn en onze na-service te centraliseren werd speciaal een e-mailadres aangemaakt: dienstnaverkoop@ecohuis.be. Om je bovendien te overtuigen van de kwaliteit van een Ecohuis-woning wordt er, bovenop de 10-jarige aansprakelijkheid zoals wettelijk bepaald, een jaar gratis omniumservice gegeven.

Icoon Service
Icoon klok

Snelheid

Een gemiddelde woning in houtskeletbouw wordt bij Ecohuis opgetrokken in +/- 20 weken vanaf de fundering tot en met de plaatsing van de keuken.

Heeft u interesse?

Schrijf je in voor één van onze vrijblijvende evenementen en ontdek of Ecohuis iets voor jou kan betekenen.

Inschrijven

Kom naar een van onze evenementen