Sleutel op de deur

 

Er bestaat een groot misverstand in de bouwwereld. Heel wat mensen denken dat ze bij een sleutel-op-de-deur bouwformule simpelweg een woning uit een catalogus selecteren, alsof ze een nieuwe wagen kiezen. Dat is helemaal niet het geval. Elk van onze SOD woningen wordt immers op maat gemaakt.

ecohuis houtskeletbouw pastorie voorgevel gierle

SOD: Verhuisklaar door één firma

Sleutel-op-de-deur is een verwijzing naar het eindresultaat, niet naar een catalogus met vaste ontwerpen. Het eindresultaat is een volledig afgewerkte woning die klaar is om te verhuizen. Alle bouwfasen worden door één firma beheerd en je moet dus zelf geen aparte aannemers zoeken.

ecohuis houtskeletbouw moderne trap edegem

Geen catalogus maar maatwerk

Ecohuis heeft nog nooit identiek dezelfde woningen gebouwd. Elk project is uniek. Op basis van jouw noden en wensen maken we een gepersonaliseerd ontwerp. Je kiest zelf de bouwstijl, grootte, indeling, afwerkingsgraad, enz.

ecohuis verzameling realisaties

Eigen architect

Dat is ook meteen de reden waarom we niet over een eigen architect beschikken. Iedere bouwmeester heeft zijn/haar specialiteit: moderne woningen, pastorijwoningen, villabouw, cottages, …. Voor het beste resultaat kies je een architect die qua visie en favoriete bouwstijl bij jou past. Je bent dus vrij om zelf een architect te kiezen.

Weet je niet waar eerst zoeken? Dan helpen wij je graag met jouw zoektocht naar een geschikte architect.

Open bebouwing Modern huis achtergevel

‘Catalogus’ als inspiratie

Bij Ecohuis hebben we geen sleutel-op-de-deur catalogus. Wel een ideeënboek. Deze brochure staat boordevol voorbeeldwoningen in diverse types (open, gesloten of halfopen), bouwstijlen (klassiek, hedendaags, modern, pastorij, Amerikaanse stijl,…) en budgetten. Zo kan je al enkele ideeën opdoen voor jouw eigen droomwoning!

Sleutel op de deur met of zonder eigen bouwgrond


Voor mensen met een eigen bouwgrond
Een groot deel van onze klanten laat een sleutel-op-de-deur woning op eigen grond bouwen. Wij zorgen dat het perceel bouwklaar is en de woning binnen de 20-25 weken verhuisklaar is. Zo eenvoudig is het.

Voor mensen zonder eigen bouwgrond
Wil je sleutel-op-de-deur bouwen zonder bouwgrond? Ecohuis helpt je graag verder in het begeleiden en adviseren voor het aankopen van een grond.

Meer informatie?
Heb je graag meer informatie over onze aanpak of prijzen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Gebruik de contactpagina op onze website of bel naar het nummer 014/ 47 03 03.

Onze realisaties

Kalender

Er zijn momenteel geen evenementen gepland.

Wilt u graag meer informatie?


Maak een afspraak

Kom naar een van onze evenementen