Bouwplannen? Schrijf je nu in voor onze gratis tips

Wil jij binnenkort ook jouw droomhuis gaan bouwen? Dan is alle hulp welkom. Gert Mertens, de zaakvoerder van Ecohuis, geeft je graag enkele gratis tips. Ecohuis maakte een aantal informatieve video’s waarin Gert enkele cruciale vragen beantwoordt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we immers met welke vragen de meeste bouwers zitten. Al wat je moet doen is je inschrijven op www.ecohuis.be/gratis-tips en daarna ontvang je onze nuttige informatie gratis en voor niets.

Bepaal je totale bouwbudget

Hoe kan je jouw maximale budget bepalen? Dat is een heel belangrijke vraag en het is eigenlijk de eerste stap die je als toekomstige bouwer moet zetten. Gert van Ecohuis vertelt in de video waar je aandacht aan moet besteden en wie je best contacteert om je hierbij te helpen.

Hoe vind ik een geschikte bouwgrond?

Ecohuis geeft je enkele handige tips om een geschikte bouwgrond in jouw omgeving te vinden en legt uit met welke zaken je rekening moet houden. Verschillende factoren hebben immers een invloed op de uiteindelijke prijs.

Efficiënt bouwen: het bouwproces stap voor stap uitgelegd

Een eigen woning bouwen is voor veel mensen het vervullen van een ultieme droom. Gert legt uit hoe het ideale bouwproces verloopt en hoe Ecohuis je hierbij van dienst kan zijn. Jouw wensen komen op de eerste plaats. We zitten samen met je aan tafel en bespreken elk detail. Afspraken nakomen is prioritair doorheen het hele proces, van het eerste gesprek tot de allerlaatste afwerking. Door onze expertise kunnen we ook een realistische en zeer gedetailleerde offerte opstellen, zodat je heel snel weet hoeveel je totale bouwproject gaat kosten.

Zoals je ziet, kunnen onze kennis en ervaring voor jou heel waardevol zijn! Aarzel niet en schrijf je meteen in op www.ecohuis.be/gratis-tipsKom naar een van onze evenementen