Communicatie omtrent persbericht Sint-Truiden

Als gespecialiseerde aannemer in houtskeletbouw willen wij een aantal feiten op een rij zetten m.b.t. de onjuiste berichtgeving die dezer dagen is verschenen in de media omtrent een groot project in Sint-Truiden.

  • Het project dat in de media is verschenen is duidelijk geen houtskeletbouw maar een alternatieve bouwmethode in hout.
  • Dergelijke projecten worden in normale omstandigheden niet uitgevoerd in houtskeletbouw.
  • Als gespecialiseerde aannemer in houtskeletbouwwoningen staan wij erop de woningen op te bouwen met kort én veilig bouwproces.
  • Tijdens de opbouw staan al onze woningen binnen een zéér korte tijd (+/- 14 dagen) volledig onder dak en kunnen wij in droge omstandigheden onze werken vervolgen.
  • Onze woningen worden minutieus voorbereid wat betreft stabiliteit en opgebouwd door eigen mensen met ruime ervaringen in houtskeletbouw.
  • Het is enorm belangrijk dat een woning in houtskeletbouw een wandopbouw heeft die dampopen en vooral gecombineerd wordt met de juiste isolatie.
  • Onze bouwmethode is op de meest optimale wijze afgestemd op de huidige regelgevingen en bijgevolg ontzettend duurzaam.

Door het gemotiveerd en vakkundig personeel van Ecohuis op de juiste diensten en functies in te zetten, staan wij garant om al onze klanten een prachtige droomwoning te bezorgen.

Om dat te realiseren werken we vanuit een toegankelijkheid die zich uit in het aanstellen van een projectleider die fungeert als centraal aanspreekpunt voor alle vragen van de klant. Als bedrijf willen we onze klanten juist informeren over de voordelen van onze bouwmethodes en komen we samen met de klant tot zijn hoogwaardig afgewerkt en veilig droomhuis.

Wil je graag meer informatie?
Contacteer ons vrijblijvend op info@ecohuis.beKom naar een van onze evenementen