Een sleutel-op-de-deur catalogus? Nee hoor!

Ecohuis kantoor logo

Er bestaat een groot misverstand in de bouwwereld. Heel wat mensen denken dat ze bij een sleutel-op-de-deur bouwformule simpelweg een woning uit een catalogus selecteren, alsof ze een nieuwe wagen kiezen. Dat is helemaal niet het geval. Elk van onze SOD woningen wordt immers op maat gemaakt.

SOD: verhuisklaar door één firma

Sleutel-op-de-deur is een verwijzing naar het eindresultaat, niet naar een catalogus met vaste ontwerpen. Het eindresultaat is een volledig afgewerkte woning die klaar is om te verhuizen. Alle bouwfasen worden door één firma beheerd. Je moet dus zelf geen aparte aannemers zoeken.

Geen catalogus maar maatwerk

Ecohuis heeft nog nooit identiek dezelfde woningen gebouwd. Elk project is namelijk uniek. Op basis van jouw noden en wensen maken we een gepersonaliseerd ontwerp. Je kiest zelf de bouwstijl, grootte, indeling, afwerkingsgraad, enz. Kiezen uit een sleutel-op-de-deur catalogus met vaste ontwerpen is bij ons dus niet aan de orde.

Eigen architect

Dat is ook meteen de reden waarom we niet over een eigen architect beschikken. Iedere bouwmeester heeft zijn/haar specialiteit: moderne woningen, pastorijwoningen, villabouw, cottages … Voor het beste resultaat kies je een architect wiens visie en favoriete bouwstijl aansluit bij de uwe. Je bent dus vrij om zelf een architect te kiezen.

Weet je niet waar eerst zoeken? Dan helpen wij je graag met jouw zoektocht naar een geschikte architect.

‘Catalogus’ als inspiratie

Bij Ecohuis hebben we geen sleutel-op-de-deur catalogus maar een ideeënboek. Deze brochure staat boordevol voorbeeldwoningen in diverse types (open, gesloten of halfopen), bouwstijlen (klassiek, hedendaags, modern, pastorij, Amerikaanse stijl…) en budgetten. Zo kan je al enkele ideeën opdoen voor jouw eigen droomwoning!

Klik hier en vraag gratis ons ideeënboek aan.Kom naar een van onze evenementen