Met Ecohuis win je altijd

Juichende vrienden

Vandaag wordt de aftrap gegeven voor het WK 2018. De komende weken is ons hele land in de ban van onze duivels en hun prestaties. Worden ze wereldkampioen? Wordt het één grote win-win-win? Bij Ecohuis alvast wel. Tijdens het WK kan je bij Ecohuis deelnemen aan onze WK-actie en maak je kans op zomerse prijzen. Maar we gaan verder, want met Ecohuis win je altijd. Hoe dat in z’n werk gaat, vertellen we hieronder met plezier.

Snel en goed je woondroom waarmaken

Houtskeletbouw is de toekomst. Ecohuis is er al bijna twintig jaar intensief mee bezig. Jouw project aan ons toevertrouwen is een slim plan. Van aan het startsein tot na de oplevering geniet je van een vlekkeloze service. Die leidt je op korte termijn en netjes binnen het vooropgezette budget naar een prachtig, energiezuinig en duurzaam resultaat.

Vakmensen voor jouw wensen

Vanaf minuut één staat onze ervaren ploeg voor je klaar. Hetzelfde geldt voor onze gemotiveerde vaste partners. Bij Ecohuis ben je zeker van een zorgeloos en betaalbaar bouwtraject op maat. Inclusief warme aandacht.

Bekijk de bedrijfsfilm en ontdek ons team.

Jij en Ecohuis, een winnend team

  1. Een mooie en energiezuinige kwaliteitswoning

Houtskeletbouw betekent gezonder wonen, dankzij het vochtregulerende vermogen en het ontbreken van koudestraling. Met het doordachte en vooruitstrevende bouwconcept van Ecohuis komen er alleen maar voordelen bij. Onze woningen zijn brandveilig en voldoen nu al aan de energienormen van 2021. We werken niet prefab maar op maat. Er komt geen cement of bezetting aan te pas – geen droogtijd dus – en geen risico op zettingen. Bovendien bouwen we voor een optimale isolatie volledig luchtdicht met een dampopen wand naar buiten toe. Ook akoestisch zal je nieuwe thuis beter presteren dan de doorsnee houtskeletwoning.

  1. Op amper 14 tot 16 weken tijd efficiënt jouw doel bereikt

Een houtskeletwoning wordt bij Ecohuis gemiddeld opgetrokken in 14 tot 16 weken, vanaf de fundering tot en met de plaatsing van de keuken. Je persoonlijke bouwadviseur en je gedreven projectleider besparen je een hoop stress. Wens je enkel een houtskeletruwbouw, winddicht met aanleg van leidingen binnen in de woning? Het is allemaal mogelijk.

  1. Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding

In samenspraak met de architect wordt jouw ontwerp klaargestoomd voor een realistische prijsaanbieding. Na verdere detailbesprekingen komen we tot een onveranderlijke aannemingsprijs die de kans op eventuele meerwerken nadien en tijdens het bouwproces tot een strikt minimum herleidt.

  1. Veel inspraak en creatieve vrijheid

Ecohuis bouwde nog nooit identiek dezelfde woningen. Elk project is uniek. Jij kiest zelf de bouwstijl, grootte, indeling, afwerkingsgraad enzovoort. Op basis van jouw noden en wensen maken we een gepersonaliseerd ontwerp. In nauwe samenwerking en goede verstandhouding met jouw architect, die je al dan niet in overleg met ons koos.

  1. Betrouwbare service na-verkoop

Dankzij onze voortdurende zorg voor kwaliteit en correctheid is Ecohuis een begrip in de bouwwereld. We werken enkel met tiptop materialen, die vlot en perfect geplaatst worden. Toch kan je ook na de oplevering op ons rekenen. Voor het geval dat. Bovendien geven we bovenop de wettelijke tienjarige aansprakelijkheid nog een jaar gratis omniumservice.

Een vrijblijvend gesprek met een van onze bouwadviseurs? Een infoavond of opendeurdag bijwonen? Ecohuis ontvangt je met plezier. Maak je afspraak.

Vraag ons gratis ideeënboek aan

Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Vraag hier je gratis ideeënboek aan.Kom naar een van onze evenementen