7/9/2020: Wij organiseren terug inspiratieavonden!

Ondertussen hebben we bij Ecohuis niet stil gezeten en zijn we blij u te kunnen meedelen dat we terug inspiratieavonden zullen organiseren. Stad Herentals heeft ons officieel de goedkeuring gegeven om onze inspiratieavond te kunnen laten doorgaan volledig volgens de opgelegde maatregelen! Vandaar nodigen wij u graag uit op onze volgende inspiratieavond! Check onze pagina: https://www.ecohuis.be/nieuws/evenementen/

#samentegencorona

 

11/5/2020: Onze kantoren en toonzaal gaan terug open

Vanaf maandag 11/5 gaan onze kantoren terug open. Uiteraard zal dit gebeuren volgens de opgelegde maatregelen. Zo is onze receptie voorzien van de nodige 1,5m ‘distancing’ signalisatie op de grond alsook is er een aparte tafel voorzien met handgel en tissues.

Al onze burelen zullen elk voorzien worden van de nodige handgel en ontsmettingsspray. Ook onze toonzaal zal aangepast worden om eventuele gesprekken/bezoeken veilig te laten verlopen.

Onze adviseurs blijven ten alle tijden bereikbaar. Doch trachten we eventuele afspraken zo veel mogelijk telefonisch of via video-call te laten verlopen.

Verder wensen wij ieder een goede gezondheid en hopelijk tot snel!

Het Ecohuis-team

#samentegencorona

 

12/3/2020: Samen tegen corona

Zoals iedereen ondertussen weet zijn er door de overheid verregaande maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen.

Aangezien wij willen instaan voor uw veiligheid en die van al onze medewerkers, hebben wij ons kantoor en toonzaal helaas moeten sluiten.

Gezien onze bouwadviseurs constant in contact staan met onze klanten werken ook zij vanop afstand, en is het helaas niet mogelijk om een fysieke afspraak in te plannen.

Wij bieden u wel de mogelijkheid om u te laten adviseren en informeren via videoconferenties/FaceTime of telefonisch.

Voor al uw commerciële vragen kan u terecht op nummer 0495 57 72 11.

Voor alle andere vragen kan u terecht op ons algemeen nummer 014 47 03 03.

Wij wensen uw ganse familie veel goede moed, een prima gezondheid en hopelijk tot zeer snel.

Het voltallige Ecohuis-team.

Blijf niet zitten met uw vragen, stel ze gerust

De zoektocht naar een gepaste, betrouwbare en vakkundige aannemer voor het bouwen van uw woning is zeker niet gemakkelijk. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij u alles kunnen bieden wat u als toekomstig bouwheer kan en mag verwachten van de aannemer van uw woning.

Contactgegevens

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals

info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

Kom naar een van onze evenementen