houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Duurzaam bouwen met Ecohuis

Duurzaam bouwen is altijd een goed idee – niet alleen voor de natuur, maar ook voor uw portefeuille.
historiek

Duurzame bosbouw

De houtskelet woningen van Ecohuis zijn van nature duurzaam. Wij gebruiken namelijk het beste hout uit Scandinavische en Canadese bossen. We zien er steeds op toe dat onze leveranciers een duurzaam bosbeheer hanteren, waarbij elke gekapte boom vervangen wordt door een nieuw exemplaar. Kappen en planten gaan dus hand in hand.

De afwerking

Ook bij de afwerking kiezen we steeds voor duurzame materialen. In onze houtskelet woningen vindt u milieuvriendelijke natuurgipsplaten en rotswol isolatie, een afgeleid natuurproduct. Hierdoor is de afwerking volledig recycleerbaar. Dat is dus mooi meegenomen als u duurzaam wil bouwen.

Energiezuinig

Duurzaam bouwen is meer doen met minder. Daarom zorgen we steeds voor voldoende isolatie, zodat met weinig energie de volledige woning verwarmt wordt. Op deze manier verlaagt uw ecologische voetafdruk. Zowel Moeder Natuur als uw portefeuille zullen u dankbaar zijn!

Duurzaam bouwen: de volgende stap

Heeft u besloten om een duurzame woning te bouwen? Maak dan een afspraak met een van onze bouwadviseurs. Zij vertalen uw woondromen naar een stijlvol ontwerp. In het lastenboek zal u zien dat wij steeds gebruik maken van duurzame bouwmaterialen en energiezuinige initiatieven.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis