houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Ecologisch bouwen met Ecohuis

Wilt u ecologisch bouwen?
historiek

Milieuvriendelijke materialen

Ecologisch bouwen doen we in de eerste plaats door de juiste materialen te selecteren. Bij Ecohuis gebruiken we daarom Scandinavisch en Canadees hout. De leveranciers van dit hout worden verplicht om de gekapte bomen te vervangen door nieuwe exemplaren – de meest ecologische vorm van bosbeheer. Van roofbouw is dus geen sprake.

Verder kiezen we steevast voor een ecologische afwerking. In onze woningen vindt u bijvoorbeeld milieuvriendelijke natuurgipsplaten van Gyproc. Voor de isolatie gebruiken we rotswol, eveneens een afgeleid natuurproduct dat volledig recycleerbaar is.

Energiezuinig

Bij ecologisch bouwen denken we in de eerste plaats aan de gebruikte materialen. Maar ook het energieverbruik speelt een rol. Des te minder energie er nodig is om de woning te verwarmen, des te lager de CO² uitstoot. Ecologisch bouwen is dus ook energiezuinig bouwen. Daarom spenderen we erg veel aandacht aan het K- en E-Peil van uw toekomstige woning.

Klaar om ecologisch te bouwen?

Wij zijn echte experts in het ecologisch bouwen. Voor woningen met een lage ecologische voetafdruk met u dus bij Ecohuis zijn. Neem snel een kijkje naar onze realisaties, vraag gratis een brochure aan of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis