Oud-Strijderslaan 207
2200 Herentals

Jouw woondroom tot leven gebracht

 Contacteer ons

Infoavond - 8 juni 2023

Beschrijving

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop een beslissing nemen? Daarom biedt Ecohuis de kans aan kandidaat-bouwers om op onze infoavond alle denkbare informatie aangaande ons uniek bouwconcept onder de loep te nemen.


Vrijblijvend wil Ecohuis aan de hand van een duidelijke presentatie en toelichtingen van interne en externe ervaren medewerkers jou wegwijs maken in het bouwlabyrint. Kom kennismaken en ontdek wat Ecohuis als algemeen aannemer je kan bieden van ruwbouw tot volledig sleutel-op-de-deur. Schrijf je hieronder in.


Plaats:
Showroom Van Herck Bouwmaterialen

Verbistlaan 2
2270 Herenthout


Programma:
19u00: Ontvangst
19u30: Openingswoord: toelichting van het Ecohuis bouwconcept en Ecohuis als bouwpartner. We tonen je onze werkwijze en bouwmethode van A tot Z.
21u00: Slot met mogelijkheid tot:
– Vragen en antwoorden
– Vrije gesprekken met architecten en gastsprekers

Schrijf je nu in

Check onze
realisaties!

Benieuwd naar hoe een houtskeletbouwwoning van Ecohuis oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

 Bekijk alle realisaties

Itegem
Vercammen - Helsen

Wilsele
Koole - Van Doorsselaer

Dupont

Van Gucht

Koenders - Van De Kerkhof

Nieuws

Tips & inspiratie

Vragen? Maak
een afspraak of
bezoek onze Inspiratieavonden!

Bij Ecohuis hechten we het allergrootste belang aan projectcommunicatie met onze klanten. Dit start al van bij het begin waar we je graag in persoon, of op één van onze inspiratieavonden willen ontvangen.

Zo kan je de Ecohuis-benadering zelf ervaren, als startpunt in de begeleiding naar jouw droomwoning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 inschrijven