Oud-Strijderslaan 207
2200 Herentals

Jouw woondroom tot leven gebracht

 Contacteer ons

Infoavond - 20 april 2023

Beschrijving

Droom je er al langer van om je bestaande woning een grondige make-over te geven met meer ruimte en een andere indeling dan de huidige? Dan kunnen we bij Ecohuis heel wat voor je betekenen. Tijdens onze infoavond van 20 april duiken we dieper in op mogelijkheden van verbouwingen in houtskeletbouw. Of het nu gaat over een aanbouw, een optopping of een box-in-box, bij Ecohuis zit je aan het juiste adres.


Vrijblijvend wil Ecohuis aan de hand van een duidelijke presentatie en toelichtingen van interne en externe ervaren medewerkers jou wegwijs maken in het verbouwlabyrint. Kom kennismaken en ontdek wat Ecohuis voor jou kan betekenen. Schrijf je hieronder in.


Plaats:
Kantoren van Brensj

Kastelsedijk 58

2480 Dessel


Programma:
19u30: Ontvangst
20u00: Openingswoord: toelichting van het Ecohuis bouwconcept en Ecohuis als bouwpartner. We tonen je onze werkwijze en bouwmethode van A tot Z.
21u30: Slot met mogelijkheid tot:
– Vragen en antwoorden
– Vrije gesprekken met architecten en gastsprekers

Schrijf je nu in

Check onze
realisaties!

Benieuwd naar hoe een houtskeletbouwwoning van Ecohuis oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

 Bekijk alle realisaties

Van Ammel - Lanslots

Sint-Gillis-Waas
Verberckmoes

Wilsele
Koole - Van Doorsselaer

Putte
Goormans - Cornelis

Castrel

Nieuws

Tips & inspiratie

Vragen? Maak
een afspraak of
bezoek onze Inspiratieavonden!

Bij Ecohuis hechten we het allergrootste belang aan projectcommunicatie met onze klanten. Dit start al van bij het begin waar we je graag in persoon, of op één van onze inspiratieavonden willen ontvangen.

Zo kan je de Ecohuis-benadering zelf ervaren, als startpunt in de begeleiding naar jouw droomwoning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 inschrijven