Oud-Strijderslaan 207
2200 Herentals

Jouw woondroom tot leven gebracht

 Contacteer ons

Renovatiezondag - 24 september 2023

Tijdens Renovatiezondag zetten we graag de deuren voor je open van een afgewerkt renovatieproject in het centrum van Antwerpen. Grijp deze kans en ervaar zelf de kwaliteit van een duurzame en efficiënte uitbreiding van je woning in houtskeletbouw. Onze specialisten vertellen je graag hoe wij op een unieke manier komen tot een energiezuinige facelift van je te renoveren en uit te breiden woning!
Schrijf je hieronder in.

Praktische informatie

Datum: zondag 24 september 2023

Locatie: Kronenburgstraat 34, 2000 Antwerpen

Uur: tussen 10u en 16u

Bereikbaarheid

Met de auto

Parkeren kan je in de nabijgelegen betaalparking Q-Park Kooldok. Van daaruit is het zo’n 300m wandelen. Parking in de straten rondom de Haringrokerij is ook een optie, maar vaak lastiger om een beschikbare plaats te vinden.

 

Met het openbaar vervoer

De nabijgelegen halte is Antwerpen Tropisch Instituut die je kan bereiken met tram 4 of de lijnbussen 22, 180, 181, 182 en 183.

 

Met de fiets

Er is een mogelijkheid om de fiets te stallen op het domein.

Schrijf je nu in

Check onze
realisaties!

Benieuwd naar hoe een houtskeletbouwwoning van Ecohuis oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

 Bekijk alle realisaties

Lichtaart
Veraghtert - Embrechts

Baetens - Denderhoutem

Van Den Berghe - Maesschalck

Couvreur - Van Gaver

Morrens

Nieuws

Tips & inspiratie

Vragen? Maak
een afspraak of
bezoek onze Inspiratieavonden!

Bij Ecohuis hechten we het allergrootste belang aan projectcommunicatie met onze klanten. Dit start al van bij het begin waar we je graag in persoon, of op één van onze inspiratieavonden willen ontvangen.

Zo kan je de Ecohuis-benadering zelf ervaren, als startpunt in de begeleiding naar jouw droomwoning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 inschrijven