Oud-Strijderslaan 207
2200 Herentals

Jouw woondroom tot leven gebracht

 Contacteer ons

Kijk binnen in 2 afgewerkte woningen!

Ben jij benieuwd naar een realisatie van Ecohuis? Op zondag 3 december zetten we de deuren voor je open van maar liefst twee volledig afgewerkte realisaties. Deze woningen zijn bewoond en zullen éénmalig opengesteld worden. Kom langs en ontdek zelf de kwaliteiten van Ecohuis houtskeletbouw!

Praktische informatie

Datum: zondag 3 december 2023

Locatie: beide woningen staan in Heist-op-den-Berg (adres via inschrijving)

Uur: tussen 10u en 16u

 

We ontvangen je graag in de eerste woning met een hapje en een drankje. De tweede woning bevindt zich op zo'n 1,2 km van de eerste woning. Die afstand kan je zelf te voet (15 min) of met de auto (2 min) overbruggen. Zowel bij de eerste als de tweede woning zullen onze bouwexperten aanwezig zijn om je rond te leiden en je eventuele vragen te beantwoorden.

 

Schrijf je hieronder in 👇

Check onze
realisaties!

Benieuwd naar hoe een houtskeletbouwwoning van Ecohuis oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

 Bekijk alle realisaties

Deckx

Van der Schoot

Dessel
Bertens

Van Herck

Wegge

Nieuws

Tips & inspiratie

Vragen? Maak
een afspraak of
bezoek onze Inspiratieavonden!

Bij Ecohuis hechten we het allergrootste belang aan projectcommunicatie met onze klanten. Dit start al van bij het begin waar we je graag in persoon, of op één van onze inspiratieavonden willen ontvangen.

Zo kan je de Ecohuis-benadering zelf ervaren, als startpunt in de begeleiding naar jouw droomwoning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 inschrijven