geschiedenis

Houtskeletbouw

Dat houtskeletbouw tal van voordelen biedt, is al lang geen geheim meer. Het is dus geen verrassing dat steeds meer Vlamingen deze bouwtechniek ontdekken. Bent u zelf op zoek naar iemand om uw houtskeletbouwdroom waar te maken? Dan bent u bij Ecohuis aan het juiste adres!

Voordelen van houtskeletbouw

  • Enorm snel. Op enkele dagen tijd is de woning winddicht.
  • Droog bouwproces. Hierdoor kan onmiddellijk geschilderd of behangen worden.
  • Ecologisch. Hout is een natuurlijk materiaal dat milieuvriendelijk is.
  • Isolatie. Houtskeletbouw is uitermate geschikt voor BEN- of passiefwoningen.
  • Maatwerk. Een houtskelet woning wordt volledig aan uw wensen aangepast.

Snelle uitvoering

Ecohuis heeft zich gespecialiseerd in de snelle uitvoering van de bouwwerken. Een doorsnee woning wordt op 10 à 12 weken afgewerkt. Hoe we dit doen? Door een goede voorbereiding, correcte afspraken en een sterk team. Voor mensen met een dubbele huur (afbetaling nieuwe woning en huur oude woning) is houtskeletbouw dus erg interessant.

Droge bouw

Bouwen met houtskelet is een droog bouwproces. In tegenstelling tot een traditionele woning, die veel vocht bevat, is er geen droogtijd nodig. Na oplevering kan er dus onmiddellijk geschilderd of behangen worden.

Milieuvriendelijk

Ecohuis Houtskeletbouw is in alle opzichten groen. In de eerste plaats gebruiken wij FSC hout uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Ook onze natuurgipsplaten en rotswol zijn milieuvriendelijk. Verder zijn onze houtskeletbouwwoningen ecologisch en economisch interessant door de hoge isolatiewaarde en het lage energieverbruik. Moeder Natuur en uw portefeuille zullen u dankbaar zijn!

Geen architecturale beperkingen

Een houtskelet woning kan voor elke stijl. Houdt u van een strakke moderne look of verkiest u eerder een landelijke uitstraling? Alles is mogelijk. Op het vlak van vormen en afmetingen zijn er (bijna) geen beperkingen. Daarnaast wordt de bekleding (zowel van de gevels als het dak) volledig zelf gekozen. Hierdoor is een woning in houtskelet niet te onderscheiden van een traditioneel gemetselde woning.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis