houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Op zoek naar een houtskeletbouw aannemer?

Houtskeletbouw aannemer gezocht? Kies voor Ecohuis!
historiek

U geniet er van jarenlange ervaring in het realiseren van houtskelet woningen in combinatie met een uitstekende klantenservice en scherpe prijzen. Uw houtskeletbouw firma heeft u dus al gevonden.

Uw droomwoning

Ecohuis is een houtskeletbouw bedrijf dat actief is in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg. Wij bouwen op basis van uw budget en persoonlijke voorkeuren uw droomwoning – casco of met een volledige sleutel-op-de-deur afwerking. Modern, klassiek, hedendaags … als houtskeletbouw aannemer hebben wij ervaring met alle bouwstijlen. Neem snel een kijkje naar de projecten die we reeds gerealiseerd hebben en laat u overtuigen.

Onze troeven

Er zijn honderden aannemers van houtskeletbouw in België. Maar er is slechts één Ecohuis. Wat ons zo speciaal maakt als houtskeletbouw firma? Dat leest u hieronder:
•    We realiseerden al meer dan 100 projecten – groot en klein.
•    We gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen die verwerkt worden door bekwame vakmensen.
•    Door de goede planning bouwen wij uw droomwoning in minder dan 3 maanden.
•    Als vooruitdenkende houtskeletbouw firma proberen we steeds om het E-Peil zo laag mogelijk te houden (de zogenaamde BEN woningen).
•    We hanteren correcte en vaste prijzen.
•    Dankzij onze nazorg-service slaapt u op beide oren.

Houtskeletbouw firma? Zoek niet verder!

Zoals u hierboven heeft gelezen, biedt Ecohuis een aantal interessante troeven ten opzichte van gelijkaardige aannemers. Houtskeletbouw is onze specialiteit, en dat merkt u in alle aspecten. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak met een van onze bouwadviseurs. Of vraag gratis een brochure aan om nog meer te leren over onze houtskeletbouw firma.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis