Goeiemorgen,

Op zoek naar een bouwfirma?
Laat je aangenaam verrassen door houtskeletbouw!

HOUTSKELETBOUW ANTWERPEN

Antwerpenaren weten dat er maar één adres is voor houtskelet woningen: Ecohuis in Herentals.

Alle hoeken van Antwerpen

Heef u een bouwgrond in AntwerpenLierTurnhoutGeelMechelen of Mol? Dan zal u blij zijn te horen dat Ecohuis in heel de provincie Antwerpenactief is. Zowel in het midden van de stad als in landelijke gemeentes bouwen wij uw droomwoning. En omdat onze houtskeletbouw woningen op 12 weken klaar zijn, kan u razendsnel verhuizen!

De troeven van Ecohuis?

Bent u op zoek naar een houtskelet bouwbedrijf in Antwerpen? Zoek niet verder, want u kan steeds op Ecohuis rekenen. Laat u overtuigen door onze troeven:

 • Vele jaren ervaring in diverse houtskeletbouw stijlen.
 • Wij werken met eigen vakmensen (timmermannen, schrijnwerkers, monteurs, enz.).
 • Wij hanteren enkel een vaste prijs, er zijn geen bijkomende kosten.
 • U wordt begeleid van A tot Z.
 • Onze houtskeletbouw voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

De volgende stap

De perfecte houtskeletbouw aannemer in Antwerpen heeft u al gevonden. De volgende stap bestaat uit het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een offerte voor de bouw van uw droomwoning.

Onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs

Leer Ecohuis kennen op een van onze events

Nieuws

 • INTERVIEW REFERENTIE Bauwens – Van Asbroeck

  Eigentijds en energiezuinig wonen in een kwalitatieve houtskeletbouw Voor Peter en Martine uit Lier was het een uitgemaakte zaak: als ze nog eens gingen bouwen, zou het sowieso een houtskeletwoning worden. Vooral de kortere bouwtijd, de droge bouwmethode en het aangename en gezonde binnenklimaat gaven...

  Lees meer
 • FIJNE FEESTDAGEN VANWEGE HET ECOHUIS-TEAM

  🎄⛄️🎆Op de drempel van 2020 danken wij iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking! 🤝  Wij wensen ook iedereen zalige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2020! 🎄⛄️🎆   — NOTE: Onze kantoren zullen gesloten zijn van zaterdag 21/12 t.e.m. zondag 5/01. Uiteraard...

  Lees meer

Kom naar een van onze evenementen