houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Houtskeletbouw casco

Hoewel we gespecialiseerd zijn in sleutel op de deur woningen, kan u ook voor een casco houtskeletbouw woning bij ons terecht.
historiek

Wat is casco?

Een casco houtskelet woning is wind- en waterdicht. Dat wil zeggen dat de ruwbouw, inclusief ramen, buitendeuren en dak wordt opgeleverd. De binnenafwerking is niet inbegrepen. Sanitair, ventilatie, elektriciteit, verwarming, vloeren, binnendeuren, badkamer, keuken … zijn dus voor eigen rekening.  

Waarom casco bouwen

Casco een houtskelet woning bouwen is erg interessant voor bouwers die zelf een deel van de afwerking willen doen. Zelf de vloerwerken doen of elektriciteit leggen, bijvoorbeeld. Op deze manier kunnen doe-het-zelvers heel wat geld uitsparen.

De tijdspannen van een casco woning naar een volledig afgewerkt huis duurt wel wat langer. U staat er namelijk grotendeels alleen voor. Indien u bepaalde aspecten van de binnenafwerking uitbesteedt, is een goede planning nodig.

Casco à la carte

Het is perfect mogelijk om een ‘casco à la carte’ formule te gebruiken. Hierbij zorgen wij voor een compleet afgewerkte houtskelet woning, waarbij u zelf bepaalde werken uitvoert. Heeft u ervaring met sanitair? Dan kan u dit onderdeel zelf doen. Op deze manier biedt onze bouwmethode enorm veel flexibiliteit.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis