Oud-Strijderslaan 207
2200 Herentals

Jouw woondroom tot leven gebracht

 Contacteer ons

Houtskeletbouw via sleutel-op-de-deur

Ecohuis biedt je een complete houtskeletbouw met sleutel-op-de-deurformule. Ontdek snel alle mogelijkheden voor een duurzame en energiezuinige houtskeletwoning op jouw maat.

 

 Ga voor sleutel-op-de-deur

Houtskeletbouw met sleutel-op-de-deurformule

Een sleutel-op-de-deurformule geeft je een uiterst grote zekerheid en bespaart je een heleboel bouwstress. Dankzij de inzet van onze medewerkers verloopt jouw bouwproject voor een houtskeletbouw op wieltjes. Onze projectverantwoordelijken zetten al hun ervaring in om jouw houtskeletbouw via sleutel-op-de-deur perfect volgens de voorziene tijdsschema’s op te leveren.

Een sleutel-op-de-deurformule geeft je een uiterst grote zekerheid en bespaart je een heleboel bouwstress.

Houtskeletbouw via sleutel-op-de-deur: maatwerk verzekerd

Kies je voor houtskeletbouw met een sleutel-op-de-deurformule van Ecohuis? Dan ga je voor een bouwproject op jouw maat. Van modern en landelijk tot klassiek: alle bouwstijlen zijn mogelijk. Heb je zelf geen architect? Geen probleem! In het grote netwerk van Ecohuis vind je gegarandeerd een architect die jouw droomproject perfect uittekent volgens jouw wensen en behoeften.

Je blijft op de hoogte van de stand van zaken en ziet je houtskeletbouw via sleutel-op-de-deur gestaag vorderen.

Houtskeletbouw via sleutel-op-de-deur: begeleiding van a tot z

Bij Ecohuis geniet je gedurende het hele bouwproject van een persoonlijke aanpak met vertrouwde aanspreekpunten. Dankzij die transparante communicatie weet je altijd waaraan en waaraf. Je blijft op de hoogte van de stand van zaken en ziet je houtskeletbouw via sleutel-op-de-deur gestaag vorderen.

 

Maar voor het constructieproces echt van start gaat, zijn er nog heel wat zaken die georganiseerd moeten worden. Eerst peilen we grondig naar jouw wensen, behoeften en verwachtingen. Indien je dat wenst, geven we ook advies bij de aankoop van bouwgrond en tijdens meerdere verkenningsgesprekken peilen we naar jouw ideale woning.

 

Als alle punten op de i staan, gaan we van start met de bouw van je houtskeletbouw via de sleutel-op-de-deurformule. Je bent zeker van een vlot bouwtraject waarbij we zo snel mogelijk toewerken naar een ruwbouw die winddicht is. Daarna is het ook mogelijk om bepaalde afwerkingen zelf uit te voeren. Laat je alles liever aan ons over? Dan zorgen wij ervoor dat jouw woning tot in de kleinste details wordt afgewerkt. Ook na de oplevering van de woning, blijven we ter beschikking.

 

De complete nazorg is een van de pijlers van onze werking en toont tegelijk onze sterkte aan als je kijkt naar de vele verhalen van tevreden Ecohuis-klanten.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Ecohuis biedt voor een houtskeletbouw via sleutel-op-de-deur? Dan verwelkomen onze bouwadviseurs je met open armen.

 

Neem contact met ons op en krijg antwoorden op al je vragen!

 


Check onze
realisaties!

Benieuwd naar hoe een houtskeletbouwwoning van Ecohuis oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

 Bekijk alle realisaties

Eykens

Geudens - Joppen

Naenen

Rijmenam
De Graef - Vanderwegen

Putte
Goormans - Cornelis

Nieuws

Tips & inspiratie

Vragen? Maak
een afspraak of
bezoek onze Inspiratieavonden!

Bij Ecohuis hechten we het allergrootste belang aan projectcommunicatie met onze klanten. Dit start al van bij het begin waar we je graag in persoon, of op één van onze inspiratieavonden willen ontvangen.

Zo kan je de Ecohuis-benadering zelf ervaren, als startpunt in de begeleiding naar jouw droomwoning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 inschrijven