Ecohuis – INSPIRATIEAVOND 17 SEPTEMBER 2020 – VOLZET

Beschrijving

Onze inspiratieavond van 17 september is op 2 dagen tijd volledig volzet. Heb je niet kunnen inschrijven? Geen nood! Op woensdag 30 september zullen we een volgende inspiratieavond organiseren. Meer info volgt!

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop een beslissing nemen? Daarom biedt Ecohuis de kans aan kandidaat-bouwers om op onze “Inspiratieavond” alle denkbare informatie aangaande ons uniek bouwconcept onder de loep te nemen.

Vrijblijvend wil Ecohuis aan de hand van een duidelijke presentatie en toelichtingen van interne en externe ervaren medewerkers u wegwijs maken in het bouwlabyrint. Kom kennis maken en ontdek wat Ecohuis als algemeen aannemer u kan bieden van ruwbouw tot volledig sleutel-op-de-deur. Schrijf u hieronder in.

Onze inspiratieavond zal volledig conform de opgelegde coronamaatregelen gebeuren. Zo zal er de nodige 1,5m distancing signalisatie voorzien worden alsook zijn er verschillende ontsmettingszuilen aanwezig. Verder zouden we u willen vragen om steeds een mondmasker te dragen gedurende uw bezoek zodoende we er een veilige en aangename inspiratieavond van kunnen maken. Hopelijk tot snel!

Plaats:
Kantoor Ecohuis – Oud-Strijderslaan 207, 2200 Herentals

Programma:

19u30: Ontvangst

20u00: Openingswoord: Toelichting van het Ecohuis bouwconcept en Ecohuis als bouwpartner. We tonen je onze werkwijze en bouwmethode van A tot Z.

21u30: Slot met mogelijkheid tot :

– Vragen en antwoorden
– Vrije gesprekken met architecten en gastsprekers

Praktische informatie

Datum: do 17 september 2020

Locatie: Oud-Stijderslaan 207, 2200 Herentals

Ecohuis trailerKalender

Kom naar een van onze evenementen