Ecohuis – INFO-BRUNCH 16 JUNI 2019 – VOLZET

Beschrijving

Sorry, onze info-brunch is reeds volzet! Hou onze pagina in de gaten voor komende events of schrijf je alvast in voor onze inspiratieavond van 25 juni! Inschrijven inspiratieavond 25 juni.

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop een beslissing nemen? Daarom biedt Ecohuis de kans aan kandidaat-bouwers om op onze “Info-brunch” alle denkbare informatie aangaande ons uniek bouwconcept onder de loep te nemen.

Tijdens dit toch uniek concept willen we u aan de hand van een duidelijke presentatie en toelichtingen van interne en externe ervaren medewerkers u wegwijs maken in het bouwlabyrint. We nemen je mee doorheen het bedrijf en ontdek wat Ecohuis als algemeen aannemer u kan bieden van ruwbouw tot volledig sleutel-op-de-deur. Schrijf u hieronder in.

Bij het ontvangst zal je ons 2e ecohuis-magazine ‘ECO-MAG’ ontvangen. Een magazine boordevol info, tips en ideeën omtrent houtskeletbouw en energiezuinig bouwen.

Plaats:

Ecohuis – Oud-Strijderslaan 207, 2200 Herentals

Programma:

9u30: Ontvangst a.d.h.v. een koffietje en een koffiekoek

10u30: Openingswoord: Toelichting van het Ecohuis bouwconcept en Ecohuis als bouwpartner. A.d.h.v. een kleine rondleiding doorheen het bedrijf tonen we je onze manier van werken en onze bouwmethode van A tot Z.

12u00: Slot met mogelijkheid tot:

    • Vragen en antwoorden
    • Vrije gesprekken met architecten en gastsprekers
    • Bekijken toonzaal

Praktische informatie

Datum: zo 16 juni 2019

Locatie: Oud-Stijderslaan 207, 2200 Herentals

Ecohuis trailerKalender

Er zijn momenteel geen evenementen gepland.

Wilt u graag meer informatie?


Maak een afspraak

Kom naar een van onze evenementen