Oud-Strijderslaan 207
2200 Herentals

“Mooie bekroning op meer dan 20 jaar innovatie”

Ecohuis sleepte zopas de award Het Hart voor Ondernemers van UNIZO Neteland in de wacht. “Deze prijs is de kers op de taart van het duurzame en innovatieve traject dat we de afgelopen decennia aflegden” zegt zaakvoerder Gert Mertens.

Nagelbijten tot het einde

Voor het eerst sinds de coronacrisis kon UNIZO Neteland de uitreiking opnieuw live organiseren. “Samen met de twee andere genomineerden, Kempische Rijscholen en EMDS Belgium, wachtten we vol spanning op de uitslag”, blikt Gert Mertens terug. “We waren in eerste instantie al verbaasd over onze nominatie en zo mogelijk nog verbaasder toen we hoorden dat we gewonnen hadden.”

Uitbreiding naar Oost- en West-Vlaanderen

“Het begon allemaal in onze bakermat Herentals, maar sinds dit jaar openden we ook een filiaal in Maldegem, op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Zo boren we een nieuw klantenpubliek aan. Bovendien zijn we uitgegroeid van een bedrijf dat alleen houtskeletwoningen op maat bouwt tot een fullservicebedrijf dat ook oplossingen aanbiedt voor woninguitbreidingen, gespecialiseerd is in modulaire units en ook nog eens zelfbouwpakketten voor de constructie van onder meer poolhouses aanbiedt.”

 

 

Ruimere productiehal

“Om onze tak modulair bouwen de nodige ademruimte te geven, was de verhuizing naar een nieuwe productiesite een must. In onze nieuwe productiehal in Dessel hebben we nu alle plaats en middelen ter beschikking om onze modulaire units te assembleren voor ze bij onze klanten worden geplaatst. We nemen de award van Het Hart voor Ondernemers met gepaste trots in ontvangst. Deze overwinning sterkt ons nog verder in onze overtuiging om Ecohuis te doen groeien en dé duurzame speler in de houtskeletbouwmarkt te zijn en te blijven.”

Check onze
realisaties!

Benieuwd naar hoe een houtskeletbouwwoning van Ecohuis oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

 Bekijk alle realisaties

Plancke

Zwalm
Van den Berghe - Wellens

Van Dijck

Caberghs - Baeyens

Brecht
De Veughele - Van den Bosch

Nieuws

Tips & inspiratie

Vragen? Maak
een afspraak of
bezoek onze Inspiratieavonden!

Bij Ecohuis hechten we het allergrootste belang aan projectcommunicatie met onze klanten. Dit start al van bij het begin waar we je graag in persoon, of op één van onze inspiratieavonden willen ontvangen.

Zo kan je de Ecohuis-benadering zelf ervaren, als startpunt in de begeleiding naar jouw droomwoning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 inschrijven