waar staat Ecohuis voor?

over ecohuis

Uw droomhuis

in 12 weken verwezenlijkt


De zoektocht naar een gepaste, betrouwbare en vakkundige aannemer voor het bouwen van uw woning is zeker niet gemakkelijk. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij u alles kunnen bieden wat u als toekomstig bouwheer kan en mag verwachten van de aannemer van uw woning. 

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een uitgebreid aanbod aan modelwoningen.

Daarenboven beschikt Ecohuis over een team ervaren bouwers, en kan het terugvallen op een jarenlange ervaring in sleutel-op-de-deur woningen en traditionele woningbouw.

In samenspraak met de architect wordt uw ontwerp klaargestoomd voor een realistische prijsaanbieding. Na verdere detailbesprekingen komen we uiteindelijk tot het vastleggen van een onveranderlijke aannemingsprijs die de kans op eventuele meerwerken nadien en tijdens het bouwproces tot een strikt minimum herleidt. Een smaakvolle, functionele, persoonlijke en budgetvriendelijke realisatie is het uiteindelijke resultaat.

Het gehele verloop van uw bouwproject wordt in goede banen geleid en permanent gecontroleerd door één en dezelfde werfleider, deze vertrouwenspersoon en de rest van de EcoHuis-medewerkers staan persoonlijk garant voor het goede verloop op de werf en daarbuiten.

 

Onze bouwgronden

  • Bouwgrond met nieuw op te richten woning

    Bouwgrond met nieuw op te richten woning

    Beersebaan

    Lees meer

Historiek

van Ecohuis

Ecohuis, opgericht in oktober 2000, vertegenwoordigt een team vakmensen die hun 30-jarige ervaring en hun professionaliteit aanwenden om uw houtskeletwoning binnen de drie maanden en volgens uw eigen smaak en wensen te bouwen.

Ons team

tot uw beschikking

Het volledige Ecohuis-team staat dagelijks ter uwer beschikking om uw droomhuis te bouwen. Naast de directie, verkoopsleiders en adviseurs en werfleiders, beschikt Ecohuis over eigen metsers, monteurs, timmermannen, plamuurders en schrijnwerkers.

Onze partners

met jaren ervaring

Ecohuis werkt enkel met vaste partners die jaren ervaring bieden in hun sector, én met materialen van uitmuntende kwaliteit werken. Daarenboven zorgen zij steeds voor snelle en vlekkeloze plaatsingen, alsook voor een strikte en betrouwbare service na-verkoop.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis