Oud-Strijderslaan 207
2200 Herentals

Referenties

 • "Gedurende de afgelopen maanden hebben wij met veel enthousiasme elke fase opgevolgd. Wij hebben hele fijne, bekwame en enthousiaste mensen ontmoet. Onze projectleider verdient een standbeeld. Hij is een harde werker, met een groot hart op de juiste plaats. Hij maakt mee een succesverhaal van Ecohuis. In onze sector zijn wij erg gedrild in klantenservice, toewijding en communicatie. De klant staat bij ons centraal en dat is ook bij jullie. Jullie transparantie en klantvriendelijkheid zijn niet aan onze aandacht ontgaan. Dankzij jullie hebben wij ons droomhuis kunnen realiseren. Het is een fantastische ervaring geweest en wij zouden dan ook meteen opnieuw voor jullie kiezen."

  Bracke - Bongioli

 • "Heel leuke ontvangst, eerlijke uitleg gekregen en een aangename uiteenzetting van hun bouwmethode. Wij komen graag terug!"

  Vaneynde

 • "Altijd vriendelijk, zowel tijdens de bouw als in de opvolging nadien (al 5 jaar ondertussen). Stipte en propere bouw zoals vooraf afgesproken. Aangenaam binnenhuisklimaat met een fijne akoestiek! Een aanrader! We zouden zonder twijfel meteen terug opnieuw bouwen met Ecohuis en VdS architect!"

  De Ridder

 • "Zeer tevreden van! Vanaf stap 1 bij de 1e kennismaking tot en met de volledige oplevering. Alles prima verlopen, kwaliteitsvol, op tijd, correct, alles volgens afspraak. Op letterlijk 16,5 weken stond ons huis er, helemaal afgewerkt en klaar om te verhuizen. Ongelooflijk goed geoliede machine, de verschillende teams weten perfect waar ze mee bezig zijn, ieder binnen zijn vakgebied! Ons huis is ook nog eens extreem energiezuinig, perfect geïsoleerd, met een prima warmtepomp bodem-water en zonnepanelen om alles aan te sturen. Een echte aanrader voor wie bouwplannen heeft en zeker wil zijn dat gemaakte afspraken ook effectief worden nagekomen! Ecohuis is ECHT top."

  De Graef

Check onze
realisaties!

Benieuwd naar hoe een houtskeletbouwwoning van Ecohuis oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

 Bekijk alle realisaties

Hoogstraten
Martens

Antwerpen
Haringrokerij

Van Gucht

Heist-op-den-Berg

Aerts

Nieuws

Tips & inspiratie

Vragen? Maak
een afspraak of
bezoek onze Inspiratieavonden!

Bij Ecohuis hechten we het allergrootste belang aan projectcommunicatie met onze klanten. Dit start al van bij het begin waar we je graag in persoon, of op één van onze inspiratieavonden willen ontvangen.

Zo kan je de Ecohuis-benadering zelf ervaren, als startpunt in de begeleiding naar jouw droomwoning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 inschrijven