houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Sleutel-op-de-deur Halfopen Bebouwing

Een halfopen sleutel-op-de-deur woning bouwen? Ecohuis is the place to be!
historiek

Waarom een halfopen bebouwing?

Neem een kijkje in het straatbeeld en u zal enorm veel halfopen bebouwing zien. Deze perceelindeling wordt steeds populairder, omdat ze minder plaats inneemt. Dat is mooi meegenomen, aangezien de beschikbare bouwoppervlakte steeds kleiner wordt.

Daarnaast liggen de bouwkosten van een halfopen sleutel-op-de-deur woning meestal lager dan een open bebouwing. Bovendien moet er dankzij de gemene muur minder verwarmd worden, terwijl er nog steeds voldoende ruimte is voor een oprit en (aparte) garage. Een halfopen bebouwing is dus een win-win situatie.

Laat u inspireren

Over de jaren heen hebben wij tientallen halfopen sleutel-op-de-deur woningen gebouwd. Alle bouwstijlen zijn de revue gepasseerd: modern, eigentijds, landelijk, enz. Op onze portfoliopagina vindt u een overzicht van alle sleutel-op-de-deur halfopen bebouwingen.

Vrijblijvende afspraak

Realiseer uw halfopen sleutel-op-de-deur droomhuis met Ecohuis. Maak snel een afspraak via onze contactpagina. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden en onze aanpak, waarna u een op maat gemaakte offerte krijgt. Deze offerte is trouwens geheel vrijblijvend.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis