houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Sleutel-op-de-deur Open Bebouwing

Bent u al een hele tijd op zoek naar een geschikte aannemer voor een sleutel-op-de-deur villa?
historiek

Een open bebouwing: de voordelen

Bij een open bebouwing geniet u van extra ruimte rondom de woning. Dat wil zeggen dat u aan vier zijden ramen en deuren kan plaatsen. Qua indeling en uitzicht heeft u dus meer architecturale vrijheden. Bovendien is het makkelijker om later uw woning uit te breiden.

Nog een voordeel van een open sleutel-op-de-deur bebouwing is dat u bent afgezonderd van buren. Contactgeluiden via aanpalende muren zijn er dus niet. Bij een open bebouwing geniet u van meer rust.

Onze realisaties

Benieuw welke open bebouwingen met een sleutel-op-de-deur afwerking Ecohuis reeds verwezenlijkt heeft? Kijk dan even op onze portfoliopagina. Hier ontdekt u een heleboel voorbeeldwoningen die als inspiratie kunnen dienen. Maar vergeet niet dat ook een eigen, gepersonaliseerd ontwerp mogelijk is.

Vrijblijvende afspraak

Realiseer uw open sleutel-op-de-deur droomhuis met Ecohuis. Maak snel een afspraak via onze contactpagina. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden en onze aanpak, waarna u een op maat gemaakte offerte krijgt. Deze offerte is trouwens geheel vrijblijvend.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis