houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Sleutel-op-de-deur Villabouw

Bent u al een hele tijd op zoek naar een geschikte aannemer voor een sleutel-op-de-deur villa?
historiek

Villabouw in alle stijlen

Houdt u van een stijlvolle villa in landelijke stijl? Of bent u eerder fan van moderne vormen? Welke bouwstijl u ook verkiest, u kan bij Ecohuis terecht. Wij werken steeds met externe architecten, die u zelf kan kiezen. Op deze manier vindt u steeds een architect die gespecialiseerd is in uw favoriete stijl. Bovendien is dit een vorm van externe controle. Zo bent u zeker dat onze sleutel-op-de-deur villa’s op een correcte manier worden opgebouwd.

De beste materialen

Elke sleutel-op-de-deur villa verdient de beste materialen. Daarom selecteerden wij partners waarvoor enkel het beste goed genoeg is, of het nu gaat om de vloertegels, parket, badkamermeubelen of keukens. Het resultaat? Een sleutel-op-de-deur villa die er bijzonder stijlvol uitziet en verscheidene decennia meegaat.

Uw persoonlijke bouwadviseur

Wilt u meer weten over onze sleutel-op-de-deur villabouw? Vul ons contactformulier in of bel naar het nummer 014/ 47 03 03. Uw persoonlijke bouwadviseur neemt zo snel mogelijk contact op om uw plannen te bespreken.

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis