houtskeletbouw Ecohuis

geschiedenis

Op zoek naar een bouwbedrijf?

Bent u al een tijdje op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf?
historiek

#1: jarenlange ervaring

Of het nu gaat om de creatie van een schilderij, het maken van een ingewikkeld gerecht of woningbouw; ervaring is erg belangrijk. Ervaring zorgt voor een vlot verloop van het bouwproces en een kwalitatief eindproduct. Op dat vlak zit u goed bij Ecohuis.

Als professionele bouwfirma draaien wij al verscheidene jaren mee in de sector. Onze bouwonderneming werd in 2000 opgericht met als doel energiezuinige en kwaliteitsvolle woningen te bouwen tegen een correcte prijs.

Neem snel een kijkje naar onze portfolio om enkele realisaties te ontdekken.

#2: uw droomhuis in 12 weken

Staat u te popelen om uw nieuwe woning te betrekken? Als bouwbedrijf weten we hoe hard men uitkijkt naar de grote verhuis. Daarom hebben we een unieke bouwmethode ontwikkeld die ons toelaat om bijzonder snel uw woning te realiseren. In ruim 12 weken is alles verhuisklaar. Welk bouwbedrijf doet ons dat na?

#3: bouwen à la carte

Weinig bouwondernemingen bieden zoveel vrijheid als Ecohuis. Bij ons bent u vrij om de bouwstijl, indeling, materialen en veel meer te kiezen. Ook bij de afwerking kan u kiezen: gaat u voor een sleutel-op-de-deur concept of neemt u liever enkele werken voor eigen rekening? Flexibiliteit staat bij ons bouwbedrijf centraal!

#4: een bouwbedrijf met 1 aanspreekpunt

Haat u het om telkens doorverwezen te worden? Wij ook. Daarom kan u met alle vragen bij één aanspreekpunt terecht. Deze contactpersoon van onze bouwonderneming staat altijd voor u klaar.

#5: ook in uw regio

Op onze portfoliopagina heeft u waarschijnlijk al gezien dat wij een bouwbedrijf zijn met enorm veel ervaring. Wij hebben reeds woningen gebouwd in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. Wij bouwen ook in uw regio!

 

Neem contact op

Uw zoektocht naar een professionele en betrouwbare bouwonderneming stopt hier. Met Ecohuis heeft u de perfect bouwfirma gevonden. Contacteer ons via het nummer 014/ 47 03 03 of stuur een e-mail naar info@ecohuis.be om uw bouwplannen te bespreken. Dit is volledig vrijblijvend!

Laatste nieuws

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

17 mei 2018

Infoavond Ecohuis 17 mei 2018

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Waarom zou je hierover halsoverkop...

Op de hoogte blijven

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Contacteer ons:

contact

Oud strijderslaan 207
2200 Herentals
info@ecohuis.be
014/ 47 03 03

De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.

© 2014 - ecohuis