Oud-Strijderslaan 207
2200 Herentals
Troeven houtskeletbouw

Natuurlijk beter wonen met Ecohuis

Troeven houtskeletbouw Contacteer ons

Ontdek de troeven
van houtskeletbouw

Kiezen voor houtskeletbouw bij Ecohuis levert je een heel aantal duidelijke voordelen op. We zetten ze graag even voor jou op een rij.

Troeven houtskeletbouw
Troeven houtskeletbouw

Energiezuinige
woning

Kies je voor een woning van Ecohuis? Dan neem jij weldra je intrek in een BEN-woning. BEN staat voor Bijna EnergieNeutraal, wat betekent dat jouw houtskeletbouwwoning beantwoordt aan de strengste voorschriften op het vlak van energiezuinigheid. Zo draag jij je steentje bij tot een duurzamer leefmilieu en word je beloond met een lagere energiefactuur.

Troeven houtskeletbouw

Gezond
woonklimaat

Ecohuis ontwikkelde zijn eigen specifieke houtskeletbouw met open wandopbouw. De isolerende werking van een woning is pas optimaal wanneer je hele woningconstructie luchtdicht is. Om te vermijden dat er toch nog kieren en spleten opduiken waarlangs de warmte ontsnapt uit je woning, plaatst Ecohuis een dampopen houtwolvezelplaat tegen de isolatiewand. Jouw garantie op een luchtdichte, energiezuinige en duurzame woning.

Snel
bouwproces

Ga je in zee met Ecohuis voor de bouw van jouw droomwoning? Dan komt jouw woondroom wel heel snel uit! Want in 20 weken tijd bouwen wij jouw houtskeletbouwwoning vanaf de fundering tot de binnenafwerking. Hoe we dat klaarspelen? Dankzij onze jarenlange expertise en feilloze bouwprocessen verloopt het bouwproces uiterst efficiënt en vlot. Met resultaat: want jij ziet heel snel hoe jouw woning vorm krijgt.

Persoonlijke
samenwerking

Bij Ecohuis gaan we tot het uiterste om jouw bouwproject snel en efficiënt tot een goed einde te brengen. Je geniet van een open en vlotte communicatie en mag rekenen op een complete begeleiding van a tot z. Daarbij houden we je op de hoogte van het hele bouwproces en heb je gedurende het hele bouwtraject een aanspreekpunt bij wie je terechtkunt met al je vragen en opmerkingen.
Troeven houtskeletbouw

Kies voor Ecohuis en ontdek alle troeven zelf

Overtuigd van de meerwaarde van een houtskeletwoning van Ecohuis? Neem dan snel contact met ons op! Onze bouwadviseurs staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen met de grootste zorg.

Troeven houtskeletbouw Contacteer ons

Check onze
realisaties!

Benieuwd naar hoe een houtskeletbouwwoning van Ecohuis oogt? Of op zoek naar enkele geslaagde renovatieprojecten ter inspiratie? Deze realisaties brengen onze aanpak tot leven!

Troeven houtskeletbouw Bekijk alle realisaties
Troeven houtskeletbouw

Deckx

Troeven houtskeletbouw

Kasterlee
Gudernatsch - Machielsen

Troeven houtskeletbouw

Brecht
De Veughele - Van den Bosch

Troeven houtskeletbouw

Caberghs - Baeyens

Troeven houtskeletbouw

Wuyts

Troeven houtskeletbouw
Troeven houtskeletbouw

Nieuws

Tips & inspiratie

Vragen? Maak
een afspraak of
bezoek onze Inspiratieavonden!

Bij Ecohuis hechten we het allergrootste belang aan projectcommunicatie met onze klanten. Dit start al van bij het begin waar we je graag in persoon, of op één van onze inspiratieavonden willen ontvangen.

Zo kan je de Ecohuis-benadering zelf ervaren, als startpunt in de begeleiding naar jouw droomwoning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Troeven houtskeletbouw inschrijven
Troeven houtskeletbouw